AKTIVITETER

Hverdagsaktiviteter rundt i København

Som frivillig i Idrætsprojektet kan du være med til mange forskellige aktiviteter og projekter.  Find aktiviteterne og institutioner på vores ugeskema og kontakt os.

6

SVANEHUSET

Døgninstitution for børn og unge med handicap eller udviklingshæmning. Sammen med Idrætsprojektets trænere laver vores frivillige aktiviteter med beboerne på Svanehuset – for eksempel gåture, forskellige boldspil, udflugter og masser af grin og godt humør.

2

Sønderbro

Sønderbro er en sikret institution for unge ml. 14-17 år. Sammen med Idrætsprojektets trænere støtter vores frivillige op omkring de unges hverdag med fokus på fysisk aktivitet. De er vilde med styrketræning, fodbold og basket.

4

Nexus

Nexus er en døgninstitution for unge ml. 14-17 år.  Sammen med Idrætsprojektets trænere støtter vores frivillige op omkring de unges hverdag med fokus på fysisk aktivitet. De elsker fodbold, parkour, basket og streetfit. Aktiviteterne foregår typisk i GAME på Vesterbro, men somme tider foregår det på institutionen i Jægerspris.

7

Fællesaktiviteter

Aktiviteter sammen med Idrætsprojektets trænere og de unge, vi samarbejder med 1-til-1. Som frivillig støtter du op omkring træningen og lærer mega seje børn og unge at kende. Der er stor forskel på, hvad den enkelte ung træner og laver sammen med sin træner – alt fra at blive verdens bedste skater, fodboldspiller eller rapper til at blive klogere på egne drømme eller at være sammen med flere jævnaldrende og voksne. Uanset så er det en kæmpe styrke, når vores frivillige støtter op om vores fællestræninger.

8

ferieaktiviteter

Vores ambition er at skabe aktive ferier for de børn og unge, vi samarbejder med. Vi deltager i etablerede aktiviteter rundt omkring i byen, og arrangerer også selv aktiviteter og små events. Som frivillig støtter du op eller står for en aktivitet, og du går med garanti hjem med mere energi, end da du kom.

DSC_2232

HEL-projektet #Hjem #Energi #Leg

HEL-projektet har fokus på aktiviteter og fællesskaber i boligsociale områder. Målet er at fortælle en ny historie og styrke områdernes liv og sammenhængskraft. Sammen med lokale aktører, etablerede foreninger og lokale borgere laver vi individuelle forløb, fællesaktiviteter, ungefællesskaber, events, uddannelsesforløb og styrker brugen af de lokale kulturtilbud. 

EKSEMPEL PÅ UGESKEMA

Bliv frivillig hos
Idrætsprojektet

Frivilligheden er en grundlæggende værdi i Idrætsprojektet. Den lægger fundamentet for den enkeltes oplevelse af sig selv som aktiv deltager i eget liv.​